Congres onder voorbehoud

Beste congresdeelnemers,

We realiseren ons dat in deze onzekere tijden de gedachten niet direct uitgaan naar deelname aan welk congres dan ook. Net als bij iedereen, ligt ook bij ons de focus op ieders gezondheid en zijn de regels van de overheid en het RIVM leidend. We houden contact met het Huis van Hilde (als culturele instelling momenteel gesloten) om te zien wat wijsheid is. Met elkaar streven we ernaar om rond 6 april te besluiten of het congres op 8 mei kan blijven (eventueel met extra praktische aanpassingen) of dat verplaatsen nodig zal zijn.

Wat kunnen wij als bestuur nu al voor u doen, als u graag naar het congres zou willen maar op dit moment twijfelt?

  • Uw opgave (en betaling) schuift automatisch mee als de datum wordt aangepast; opnieuw opgeven is niet nodig.
  • Terugbetalen van het deelnamebedrag is bij verschuiving naar een andere datum ook mogelijk (hoe dat werkt, laten we dan hier weten).

Intussen gaan we door met het vullen van de laatste open plekken in het programma. Artikelen voor de bundel zijn ook nog welkom; meld die a.u.b. aan bij de redactie (Arjen Bosman) military.legacy@gmail.com. De deadline voor het inleveren van de definitieve tekst is 5 april.

Hartelijke groeten,

Het bestuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s