Artikelen aanleveren

Strijdigheden publiceert elk jaar een bundel met artikelen over de archeologie van conflict, onderdrukking en oorlog. Het congres wil hiermee een jaarlijks terugkerende toonbeeld zijn van de voortgang van het vakgebied in Nederland.

Van sprekers vragen we sowieso als onderdeel van hun presentatie een kort artikel aan te leveren, maar ook niet-sprekers kunnen publiceren.  Zo geeft de bundel Strijdigheden een goed overzicht van wat er speelt in het vakgebied.

De deadline voor het aanleveren van artikelen voor de congresbundel 2020 is 5 april 2020.

Auteursrichtlijnen

Wilt u voor de bundel van Strijdigheden 4 een artikel aanleveren? Laat dit dan weten aan de hoofdredacteur Arjen Bosman (military.legacy@gmail.com). Dan krijgt u direct de auteursinstructies via de mail. Deze kunt u ook hier downloaden.

Voorwaarden voor publicatie van een artikel

  • Als spreker of auteur van een aangeleverde tekst gaat u (uiteraard) akkoord met publicatie van uw tekst in onze congresbundel en op online media zoals de website, social media etc.
  • De aangeleverde teksten worden opgemaakt door de redactie van de congresbundel. Deze redactie wordt door het bestuur van de Stichting ACOO samengesteld. De inhoud van de tekst is de verantwoording van de auteur zelf.
  • Aan opname in de congresbundel of publicatie op de website / social media kunnen geen rechten worden ontleend.

We zien uw samenvatting en/of artikel graag tegemoet!